Откриха официално HOLIDAY PARK Пазарджик
четвъртък 14 септември 2023 - 15:10:57
14092023-1.jpg
В днешния светъл Кръстовден бе открит обновеният с осем нови обекта HOLIDAY PARK Пазарджик. Търговският комплекс е най-големият в региона и втори по големина в страната след този в Стара Загора. Към него вече има изградени два подхода и от улица „Димчо Дебелянов”, освен централния на ул. „Стефан Стамболов”. Простира се на повече от 56 000 кв.м като търговската площ е 23 500 кв.м. Ритейл паркът е с богато озеленяване и паркинг с над 400 паркоместа. Тук са разположени обекти на ССС, „Нечовешки магазин”, Pepco, Hipoland, Jusk, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, Kik, Waikiki, Matt Star, T Market, Pause, dm, Sport Vision, има аптека, оптика и автомивка.
Сред официалните гости на тържественото събитие бяха кметът на общината Тодор Попов, областният управител Валентина Кайтазова, председателят на УС на Видеолукс Холдинг АД Тодор Белчев, ръководители на държавни институции, преудставители на бизнеса от региона и страната.
Два апартамента в новопостроената сграда на близо 200 кв. м площ ще бъдат обособени като изнесен център за обучение на деца от Младежкия дом. Наемът и консумативите са за сметка на собственика на „Технополис” Тодор Белчев.
Тържествен водосвет отслужиха отец Максим и отец Спас от храм „Св Богородица” и отец Петър от храм „Света Петка”. На сцената се изяви ансамбъл „Българе”. Послучай завършването на търговския комплекс довечера от 19:00 часа ще се проведе голям концерт на паркинга на HOLIDAY PARK, с участието на Гъмзата Брас Шоу и Берковската Духова Музика, като подарък за жителите и гостите на Пазарджик. Всеки ще може да се включи в предизвикателството за най-дългото хоро у нас.


  


Dostypno Za Vas