НОВИНИ

Областният управител проведе тържествени заседания на Общинските съвети в Брацигово и Пещера

Кметът на община Брацигово Надежда Казакова, общинските съветници и кметовете на кметства Бяга, Розово, Козарско, Исперихово и Равногор положиха тържествена клетва пред Областния управител Стефан Мирев.

15 ное 2019     


Общински съвет Ракитово положи тържествена клетва пред Областния управител

Новоизбраните общински съветници в община Ракитово, кметът на общината Костадин Холянов и кметовете на кметства Костандово и Дорково положиха тържествена клетва пред областния управител.

14 ное 2019     


Общините и институциите докладваха готовността си за зимното поддържане в област Пазарджик през сезон 2019/2020г.

На планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия бяха обсъдени предприетите превантивни мерки от институциите, за осигуряване нормалното функциониране на инфраструктурата, снабдяването и услугите през зимния сезон на територията на област Пазарджик.

13 ное 2019     


В присъствието на Областния управител Стефан Мирев, общинските съветници, кметът на община Пазарджик Тодор Попов и кметовете на кметства положиха тържествена клетва.

Председателят на ОИК Пазарджик Георги Добрев връчи удостоверенията на всички новоизбарни местни управници в община Пазарджик.

13 ное 2019     


Първи тържествени заседания на Общинските съвети в Лесичово и Стрелча

Тържествената клетва на Общински съвет Лесичово се проведе залата на НЧ "Отец Паисий".

12 ное 2019     


Първи тържествени заседания на Общинските съвети в Панагюрище и Велинград

С водосвет за здраве и успехи, отслужен от негово благоговейнство отец Атанас Манолов архиерейски наместник на Панагюрска духовна околия, започна тържествената сесия на Общински съвет Панагюрище.

11 ное 2019     Новоизбраните общински съвети на Батак и Сърница положиха клетва

Молебен за здраве и благополучие отслужи Пловдивският митрополит Николай след полагането на клетва от общинските съветници, кмет на община и кметове на кметства в община Батак.

08 ное 2019     


Областният управител Стефан Мирев насрочи първите заседание на новоизбрани общински съвети във всички общини на областта

Със заповед на областния управител Стефан Мирев се свикват първите заседания на новоизбраните общински съвети, мандат 2019-2023 г.

07 ное 2019     


Тържествена сесия на Общински съвет Септември.

" Бъдете инициативни и последователни, стремете се да постигате консенсус, да чувате и разбирате предложенията и проблемите на хората, които са ви дали изключителната привилегия да решавате и работите за общото благо.

06 ное 2019