НОВИНИ

Областната комисия отчете повишена безопасност на движението през 2018 и влошаване на показателите за първото тримесечие на 2019 година

Заместник областният управител Петър Белчев председателства заседанието на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата (ОКБДП), което се проведе днес в Областна администрация с участието на  представители на държавни институции и общински администрации.

11 апр 2019     Прочети още


Техническото и експлоатационно състояние на язовирите в област Пазарджик е добро и ежедневно се следят водните обеми в тях.

Информацията за техническото и експлоатационно състояние на язовирите в област Пазарджик беше докладвана на днешното планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия, председателствано от заместник областния управител Йордан Кожухаров.

11 апр 2019     Прочети ощеРегионалният съвет за развитие на Южен централен район проведе заседание в град Пловдив

Заместник областният управител Йордан Кожухаров участва в заседанието на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район.

09 апр 2019     Прочети още


Областният управител Стефан Мирев участва в работно посещение в Европейската комисия

Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев взе участие в двудневно работно посещение в Европейската комисия в Брюксел.

03 апр 2019     Прочети още


Вицепремиерът Марияна Николова посети „Асарел-Медет“АД

Ученици ѝ разказаха за дуалното обучение в компанията

02 апр 2019     Прочети още


Тестват сиренната система в Пазарджик на 1 април

На 1 април в 13:00 часа ще бъде задействана сиренната система за ранно предупреждение и оповестяване на населението в градовете София, Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Смолян, Враца и в населените места в 30-километровата зона около АЕЦ „Козлодуй“.

31 мар 2019     Прочети още


Областният управител Стефан Мирев проведе консултации за състава на РИК Пазарджик.

На проведените консултации при областния управител за състава на РИК Пазарджик за изборите за членове на Европейския парламент на 26 май 2019 г.

29 мар 2019     Прочети още