2009201913.jpg

Дистрикт гуверньора на Ротари България за 2019-2020 г. г-н Митко Минев е на посещение в област Пазарджик.

Днес той се срещна с областния управител Стефан Мирев, придружаван от членовете на ръководството на Ротари клубовете в Пазарджик Нина Лискова и инж. Емил Йончев.

По време на срещата бяха обсъдени дейностите на ротарианците в страната и региона, които са свързани с благотворителни кампании, социални проекти в подкрепа на нуждаещи се, образователни и здравни инициативи. Основен акцент в дейността на ротарианците в целия свят е кампанията за глобално елиминиране на полиомилита /детски паралич/.

Областният управител Стефан Мирев изрази удовлетворението си от доброто партньорство с Ротари и Ротаракт клубовете в региона, които инициират и участват в реализацията на социални, здравни, образователни и екологични кампании.

През м. декември се предвижда Пазарджик да бъде домакин на Международен форум на приятелството, организиран от Ротари клуб Пазарджик по повод 25 години от създаването му.

 Г-н Митко Минев връчи на областния управител Стефан Мирев Алманах на Ротарианците и традиционното знаме на Дисктрикт гуверньора.

Визитата на г-н Минев в региона е част от планираните, традиционни срещи с местната власт по време на ротационното му председателство в ротарианската година. Той ще проведе срещи с ротарианците в Пазарджик, Велинград и Панагюрище.   


Dostypno Za Vas