14112023.jpg
Новият общински съвет на община Брацигово, кметът на общината Надежда Казакова, кметовете на Бяга, Исперихово, Козарско, Розово и Равногор положиха тържествена клетва в присъствието на областния управител, председателя на ОИК Брацигово и жители на общината. След полагането на подписи на клитветия лист, заседанието бе ръководено от най-възрастния съветник Иванка Керенчева.
" Имате нелеката и отговорна мисия да работите и съграждате в Брацигово. Място, където всеки българин се прекланя пред подвига и героизма на Васил Петлешков. Място, където творят, обучават и градят брациговските майстори строители, оставили на поколенията неповторимо архитекгурно наследство.
Следвайте примера на бележитите си съграждани за единение, за развитие, за отдаденост в името на хората. Надграждайте постигнатото.
Надявам се с подкрепата на държавата, на неправителствения сектор и на всички вас да се увенчае с успех
концепцията за създаване на образователен център за архитектурно строителна реставрация в сградите на нефункциониращия вече строителен техникум в град Брацигово", каза в приветствието си областният управител Валентина Кайтазова.
Тя пожела на новите общински съветници и кметове да работят отговорно и с мисъл за хората, които са им гласували доверие.
Кметът Надежда Казакова благодари на жителите на общината за подкрепата, търпението, разбирането. " Изборите свършиха, време е да преодолеем отново различията си и да работим за подобряване живота на всички жители на нашата община", каза Надежда Казакова.
За председател на общински съвет Брацигово бе избрана инж. Веселина Дамова.
За председател на общински съвет Брацигово


  


Dostypno Za Vas