090420194.jpg

Заместник областният управител Йордан Кожухаров участва в заседанието на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район. Домакин на събитието беше Областният управител на Пловдив Здравко Димитров. Присъстваха зам.-министърът на културата Румен Димитров, областни управители, кметове на общини, ръководители на държавни институции, синдикати и НПО.

От област Пазарджик в заседанието участваха и кметът на община Панагюрище Никола Белишки, зам. кметът на община Велинград Исмаил Моллов, директор Дирекция "Европейски фондове, стратегическо планиране и електронни услуги" в община Пазарджик - Славейко Комсалов.

Основните дейности и приоритети в дейността на новосъздадената Държавна агенция за безопасност на движението по пътищата, бяха представени от нейния председател Малина Крумова.

По време на заседанието бяха презентирани Стратегията за интегриран и устойчив туризъм на област Пловдив и проект REGIONS 4 FOODS - "Регионални стратегии за храни", изпълняван от Областна администрация Пазарджик.  


Dostypno Za Vas