1.jpg

Областният управител връчи дипломите на абсолвентите от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пазарджик, випуск 2020. Церемонията се състоя в двора на учебното заведение и беше открита от ректора на ВУАРР Пазарджик професор Вяра Славянска. Празнично приветствие по традиция поднесе президентът на ВУАРР Пловдив академик Димитър Димитров. След положената тържествена клетва, 90 бакалаври и магистри в  двете професионални направление: „Икономика“ и „Администрация и управление“, получиха дипломите си за завършено висше образование от областния управител Стефан Мирев.

„Пожелавам на всички бакалаври и магистри, които днес се дипломират, да запазят живи студентските спомени, създадените приятелства, защото това е инвестиция и в бъдеще. Желая Ви добра реализация в сферата на икономиката, земеделието, финансите и изобщо в бизнеса или администрацията, тук в България. Всички вие сте млади и амбициозни хора и ние като общество имаме нужда от Вашите идеи, енергия и позитивизъм. На добър час!“ С тези думи областният управител  Стефан Мирев се обърна към студентите, изпълнили двора на висшето училище.

Областният управител благодари на Академичната общност на ВУАРР Пазарджик за доброто партньорство и пожела здраве и успехи на всички присъстващи.