15072020.jpg

Най-новият, тринадесети магазин на „Практикер“ отвори врати днес в Пазарджик, това стана в присъствието на зам.- областният управител на Пазарджик – Йордан Кожухаров, кметът Тодор Попов, ръководители на държавни институции, бизнес-партньори на фирмата и журналисти. Председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев. Заяви по време на откриването, че човек трябва да е отговорен към това, което прави и хората с които работи. Той благодари на община Пазарджик и на всички институции за подкрепата и доброто партньорство. Церемонията започна с тържествен  водосвет, водещ на събитието бе поп-певецът и композитор Богдан Томов.

Практикер” – Пазарджик е разположен на бул. „Стефан Стамболов” № 13, в съседство до хипермаркет „Технополис”. Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома си по-красив, комфортен и уютен. Новият хипермаркет ще даде възможност на потребителите лесно да разгледат и открият това, което им е необходимо, за да сътворят или обновят своите мечтани дом и градина. Стремежът на компанията е те да пазаруват в приветлива обстановка и да получават професионална консултация. Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като 3D проектиране на бани и кухни, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане.

Сградата на „Практикер” – Пазарджик заема площ от близо 8400 кв. м. Търговската зала се простира на повече от 5500 кв. м, а за улеснение на посетителите е безплатен паркинг със 123 паркоместа, свързан с паркинга на „Технополис”. Главен изпълнител на проекта е фирма „Микс – Констръкшън“ ООД.