09122019.jpg

Областният управител Стефан Мирев присъства на юбилейния бал на Ротари клуб Пазарджик, който се проведе в ресторант, "Форум". Стефан Мирев поднесе почетния пакет на Областния управител на Ротари клуб Пазарджик, по повод 25 - та годишнина от създаването на организацията.

„Благодаря на ръководството на Ротари клуб Пазарджик, на всички членове на организацията за дейността през годините. Имам привилегията да бъда част от тази ротарианска общност, като член на клубовете в Панагюрище. Радвам се, че продължавате така усърдно и последователно да реализирате проекти, да привличате все повече млади хора към благородната кауза на ротарианството.

Искам да изкажа и удовлетворението си от доброто партньорство между Областна администрация и Ротари клуб Пазарджик. Вярвам, че то ще бъде така ползотворно и занапред.

Пожелавам ви много здраве, много добри дела, много усмивки в лицата на хората, на които помагате безрезервно, вдъхвате надежда и вяра в доброто“, каза в приветствието си Областният управител Стефан Мирев

Ротари клуб Пазарджик е чартиран на 6 декември 1994 г. През годините ротарианците организират множество дарител ски кампании и проекти в партньорство с институции, с подкрепата на ротарианци от чуждестранни организации. На юбилейния бал присъстваха гости от ротариански клубове в Германия, Албания, Турция и Северна Македония.