Новини

Министерство на земеделието, храните и горите провежда информационен ден в Пазарджик

Областният управител Стефан Мирев приветства земеделските стопани от региона, които участват в информационната среща на Министерство на земеделието, храните и горите, която се провежда днес в Пазарджик.

12 апр 2019     


Приключи най-мащабният проект в сферата на образованието в град Панагюрище

Церемониите по приключване на най-мащабния в сферата на образованието проект в град Панагюрище стартираха в  ДГ”Пролет”.

11 апр 2019     


Областната комисия отчете повишена безопасност на движението през 2018 и влошаване на показателите за първото тримесечие на 2019 година

Заместник областният управител Петър Белчев председателства заседанието на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата (ОКБДП), което се проведе днес в Областна администрация с участието на  представители на държавни институции и общински администрации.

11 апр 2019     


Техническото и експлоатационно състояние на язовирите в област Пазарджик е добро и ежедневно се следят водните обеми в тях.

Информацията за техническото и експлоатационно състояние на язовирите в област Пазарджик беше докладвана на днешното планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия, председателствано от заместник областния управител Йордан Кожухаров.

11 апр 2019     Регионалният съвет за развитие на Южен централен район проведе заседание в град Пловдив

Заместник областният управител Йордан Кожухаров участва в заседанието на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район.

09 апр 2019     


Областният управител Стефан Мирев участва в работно посещение в Европейската комисия

Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев взе участие в двудневно работно посещение в Европейската комисия в Брюксел.

03 апр 2019     


Вицепремиерът Марияна Николова посети „Асарел-Медет“АД

Ученици ѝ разказаха за дуалното обучение в компанията

02 апр 2019     


Тестват сиренната система в Пазарджик на 1 април

На 1 април в 13:00 часа ще бъде задействана сиренната система за ранно предупреждение и оповестяване на населението в градовете София, Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Смолян, Враца и в населените места в 30-километровата зона около АЕЦ „Козлодуй“.

31 мар 2019     


Областният управител Стефан Мирев проведе консултации за състава на РИК Пазарджик.

На проведените консултации при областния управител за състава на РИК Пазарджик за изборите за членове на Европейския парламент на 26 май 2019 г.

29 мар 2019     


Dostypno Za Vas