Новини

Техническото и експлоатационно състояние на язовирите в област Пазарджик е добро и ежедневно се следят водните обеми в тях.

Информацията за техническото и експлоатационно състояние на язовирите в област Пазарджик беше докладвана на днешното планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия, председателствано от заместник областния управител Йордан Кожухаров.

11 апр 2019     Регионалният съвет за развитие на Южен централен район проведе заседание в град Пловдив

Заместник областният управител Йордан Кожухаров участва в заседанието на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район.

09 апр 2019     


Областният управител Стефан Мирев участва в работно посещение в Европейската комисия

Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев взе участие в двудневно работно посещение в Европейската комисия в Брюксел.

03 апр 2019     


Вицепремиерът Марияна Николова посети „Асарел-Медет“АД

Ученици ѝ разказаха за дуалното обучение в компанията

02 апр 2019     


Тестват сиренната система в Пазарджик на 1 април

На 1 април в 13:00 часа ще бъде задействана сиренната система за ранно предупреждение и оповестяване на населението в градовете София, Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Смолян, Враца и в населените места в 30-километровата зона около АЕЦ „Козлодуй“.

31 мар 2019     


Областният управител Стефан Мирев проведе консултации за състава на РИК Пазарджик.

На проведените консултации при областния управител за състава на РИК Пазарджик за изборите за членове на Европейския парламент на 26 май 2019 г.

29 мар 2019     
В село Елшица се проведе празник на виното и песента.

Областният управител Стефан Мирев приветства участниците в традиционния празник на виното и песента, който се проведе за тринадесета година  в с.

25 мар 2019     


Slice