Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик Предприемат се мерки за премахване изискването за предоставяне на 12 официални удостоверителни документа на хартиен носител

  22. 06. 2017 : 16:40:57

Министерският съвет прие мерки за намаляване на административната тежест върху гражданите и бизнеса чрез премахване на изискването за предоставяне на някои официални удостоверителни документи на хартиен носител.
[ Прочети още ... ]

 Областният управител Стефан Мирев настоява да бъде поставена стационарна камера на пътя Пазарджик-Пловдив

  20. 06. 2017 : 18:17:00

Една от мерките за ограничаване на скоростта и спазване на Закона за движение по пътищата е поставяне на стационарна камера на изключително натоварения републикански път I-8 Пазарджик-Пловдив. Предложението на областния управител бе подкрепено от директора на ОД МВР старши комисар Йордан Рогачев, началника на  отдел „Охранителна полиция”,  комисар Иван Дончев, началника на сектор „Пътна полиция” , главен инспектор Асен Гешев и директора на ОПУ Пазарджик инж. Мая Шимбова.
[ Прочети още ... ]

 Областният управител Стефан Мирев участва в заседанието на ЮЦР в град Смолян

  16. 06. 2017 : 17:50:16 |

На 15 юни 2017г. в град Смолян се проведе съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район под председателството на г-н Недялко Славов – областен управител на област Смолян.

 Планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия проведе областният управител на Пазарджик - Стефан Мирев

  13. 06. 2017 : 17:16:07 |

Анализ на възникналите пожари през летния сезон на 2016г. и изпълнение на превантивните мерки за предотвратяване на пожари в полския и горски фонд на област Пазарджик, докладваха днес институциите на планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия.

 В Пазарджик отвори врати най-големият строителен хипермаркет в страната

  10. 06. 2017 : 13:50:10 |

В Пазарджик днес, 10 юни, беше открито новото разширение на хипермаркет КРЕЗ. С площ от над 12 хиляди кв.м. и над 90 хиляди артикула, предлагани в магазина, КРЕЗ се превърна в най-големия строителен хипермаркет в страната. На официалното откриване присъстваха заместник областният управител Йордан Кожухаров и кметът на Пазарджик Тодор Попов.

 Заместник областният управител Петър Белчев награди победителите в състезанията по военно-спортни дисциплини

  09. 06. 2017 : 17:26:01 |

На официална церемония пред паметника на 27 Чепински полк, зам. областният управител Петър Белчев връчи грамоти на победителите в станалото вече традиционно Областно ученическо състезание по военно-спортни дисциплини в чест на националния празник 6 май – Ден на храбростта и професионален празник на Българската армия.

 Областният управител Стефан Мирев присъства на полагането на клетва от стажантите в ЦСПП Пазарджик

  09. 06. 2017 : 16:09:54 |

173 стажанти успешно завършили подготовката си в ЦСПП-Пазарджик при Академията на МВР днес положиха тържествена клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на държавните служители в МВР. Церемонията се проведе в Центъра за специализация и професионална подготовка при Академията на МВР в Пазарджик. На събитието присъстваха заместник-министъра на вътрешните работи г-н Стефан Балабанов, главният секретар главен комисар Младен Маринов, ректорът на АМВР старши комисар доцент Неделчо Стойчев, г-н Стефан Мирев – областен управител, директорите на СДВР и ОДМВР-Пазарджик старши комисарите Ивайло Иванов и Йордан Рогачев, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Иван Панайотов, заместник-кметът на областния град г-н Петър Петров. Тук бяха и много близки, роднини и приятели на младите полицаи.

 Областният съвет за развитие проведе заседание в община Лесичово

  08. 06. 2017 : 19:05:15 |

Областният управител Стефан Мирев проведе второто за 2017г., заседание на Областния съвет за развитие. Домакин на събитието беше кметът на община Лесичово Серьожа Лазаров. Присъстваха кметове и зам. кметове на общини, председатели и представители на общински съвети, представители на сдружения на работодатели от областта. По покана на областния управител в заседанието взеха участие директорът на Областно пътно управление - инж. Мая Шимбова и управителят на  „Напоителни системи” ЕАД клон Тополница - Николай Чалъков.

 Национална колоездачна обиколка на 16 и 17 юли по повод честванията на 180-годишнината от рождението на Левски

  08. 06. 2017 : 10:38:22

Във връзка с честването на 180-годишнината от рождението на Васил Левски Областна администрация Ловеч организира колоездачна обиколка на национално ниво Купа „Васил Левски“ 2017. Областният управител на област Ловеч с писмо до областите в страната отправя покана за участие на професионални състезатели и любители в двудневната колоездачна обиколка, която обхваща маршрута Карлово-Троян-Ловеч на 16-17 юли с обща дължина на трасето 185 км.
[ Прочети още ... ]

 Областният управител Стефан Мирев: Програмата за саниране продължава и през тази година

  07. 06. 2017 : 19:57:29 |

Областният управител Стефан Мирев поздрави живеещите в жилищния блок на  ул. “Осми март” №12, чието саниране приключи и на импровизирано тържество бе връчено удостоверението за въвеждане в експлоатация.

 Пазарджик отбеляза 20-те работнически спортни игри „Христо Ботев”

  05. 06. 2017 : 16:02:31 |

Заместник областният управител Йордан Кожухаров присъства на официалната церемония по закриване на 20-те юбилейни работнически спортни игри „Христо Ботев”. Той връчи купа на отбора на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” в гр. Пазарджик, заел второ място в комплексното класиране.
Отиди на страница       >>  

Международни проекти
на
Областна администрация
ПазарджикМеждународна конференция по проект SY_CULTour

raf.png

rurl.png
cultour.png
spur inno_food_logo.jpg

ПРОЕКТИ ПО ОПАК

proj_hina.jpg
opak2.jpg
 
НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ ЗА ПОДПОМАГАНЕ И КОМПЕНСАЦИЯ НА ПОСТРАДАЛИ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
АКО СТЕ ПОСТРАДАЛ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
  >>>    БГ  Еn  De  Fr      >>>

РЕАЛИЗИРАНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНАТА И РЕГУЛАТОРНА ТЕЖЕСТ
ОТ МЕСЕЦ МАЙ 2013 г.