29092020.jpg

Новоизбраният кмет на Стрелча инж. Георги Павлов положи тържествена клетва пред областния управител Стефан Мирев, местните общински съветници и жители на община Стрелча. Георги Павлов спечели частичните местни избори за кмет на Средногорската община, които се проведоха на 27.09.2020 г.

Днешното редовно заседание на местния общински съвет, беше предшествано от тържествена церемония по полагане на клетва. Новият кмет на Стрелча получи официално решението на Общинската избирателна комисия, подписа клетвен лист и положи клетва пред областния управител, общинските съветници и жители на град Стрелча.

Стефан Мирев връчи кметската огърлица и печат на инж. Георги Павлов и му пожела здраве, сили и успехи във високоотговорната работа. Да бъде достъпен за всички граждани, да бъде инициативен и смел и с подкрепата на Общински съвет и Общинска администрация да реализира успешни проекти.

„Град Стрелча има изключителен потенциал за развитие в балнеологията и туризма. Вярвам, че ще използвате законосъобразно и ефективно природните дадености, за да подобрявате инфраструктурата и да стимулирате местната икономика. Използвам възможността да изразя подкрепата на областната администрация за всички бъдещи проекти и инициативи на Община Стрелча и нейните жители“, каза в приветствието си Стефан Мирев и пожела здраве и успехи на всички присъстващи.