home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ Пазарджик отбеляза 70 години от създаването си.

  31. 10. 2018 : 17:09:32

Областният управител Стефан Мирев поздрави учителите и учениците от ОУ "Проф. Иван Батаклиев" гр. Пазарджик. Училището отбелязва днес 70 години от създаването си и 120г. от построяване на сградата в центъра на град Пазарджик, която е обявена за паметник на културата.

31102018.jpg311020181.jpg
Тържественият концерт в ДКТ „Константин Величков" събра бивши и настоящи учители и ученици на едно от емблематичните за Пазарджик и региона основни училища. Децата и учителите се включиха активно в празничната програма, която зарадва и трогна всички партньори, приятели, гости и родители на ОУ проф. Иван Батаклиев в гр. Пазарджик. „Отправям най-сърдечни поздрави към настоящото ръководство на училището и към всички бивши и настоящи учители, които са свързали своя професионален път с ОУ „Проф. Иван Батаклиев". Гордост за всички Вас, уважаеми учители, са Вашите ученици – днес те постигат най-високи резултати на националното външно оценяване в нашия регион и печелят призови места на олимпиади, състезания, конкурси. Много от Вашите вече пораснали възпитаници, са реализирани успешно в професиите си в България и по света.", каза в приветствието си областният управител Стефан Мирев. На учениците той пожела да бъдат горди със своето училище, защото знанието е сила, която открива нови и нови хоризонти. „Пожелавам Ви да сте все така упорити и целеустремени. Да постигате високи резултати, да творите активно с вашите учители и да следвате мечтите си."
Стефан Мирев подари на училищната библиотека книги за красотите на Родопите на български и английски език и националния трибагреник.
311020182.jpg311020183.jpg311020184.jpg