home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 В Пазарджик отвори врати Стрелбищен комплекс "КРЕЗ Армъри"

  08. 11. 2017 : 16:15:34

    Областният управител Стефан Мирев присъства на официалното откриване в комплекс „Крез“ гр. Пазарджик. Стрелбищният комплекс е най-новият обект от Хипермаркет КРЕЗ. Комплексът разполага със закрито стрелбище, оръжеен магазин, работилница, зала за обучения и медицински кабинет на обща площ от 940 кв.м.
Закритото стрелбище е изградено от 2 тира с общо 8 стрелкови коридора с дистанция от по 50 м и 25 м. Всеки коридор има отделен монитор, който отчита резултатите. За провеждането на състезания и обучения има специални съоръжения, имитиращи прегради и препятствия.

krez81117_1.jpgСтрелбището разполага с над 20 вида оръжия и различни марки и калибри. Освен това и богат асортимент лъкове - за деца и за възрастни.
В оръжейния магазин освен оръжия, се предлагат каси за съхранението им, боеприпаси от различни калибри, въздушни и газови оръжия, лъкове, арбалети, оптика, пиротехнически изделия, аксесоари и части за различни видове оръжия, екипировка за спорт и туризъм.
    "Вярвам, че този стрелбищен комплекс ще бъде едно място за провеждане на различни спортни мероприятия, демонстрации, обучения, но най-вече - любимо място за развлечения", заяви собственикът на комплекс "КРЕЗ" Костадин Тошев.
Комплексът предлага пакети с услуги, подходящи за тиймбилдинг, частни партита за деца и възрастни, като за целта предоставя необходимото оръжие, боеприпаси и инструктори. Гости на официалното откриване бяха областният управител на Пазарджик Стефан Мирев, заместник-кметът Петър Петров, секретарят на Община Пазарджик Румен Кожухаров, представители на полицията, на затвора, охранителни фирми, строителни предприемачи, голяма част от които ловци и собственици на оръжия.  След официалното откриване се състояха обучение, демонстрации и състезания с награди.

krez_81117_2.jpg
krez81117_3.jpg

krez81117_4.jpg