home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 Областният управител посрещна в кабинета си златното момиче Ренета Камберова

  03. 11. 2017 : 17:56:13

Световната шампионка и олимпийска медалистка по художествена гимнастика Ренета Камберова се среща днес с областния управител на Пазарджик Стефан Мирев.
„Имате моята безусловна подкрепа и разбиране за развитието на спорта в Пазарджик и осигуряването на подходяща тренировъчна база за всички клубове. 

031117_1.jpgНадявам се, че спортната общественост в Пазарджик ще оцени усилията, които полагате за развитието на спорта“, каза по време на срещата Стефан Мирев и увери олимпийската медалистка, че е готов да преговаря с Медицинския университет в Пловдив, физкултурният салон на бившия Педагогически колеж да се ползва от спортните клубове в Пазарджик.
През м. септември, Ренета Камберова получи доверието на кмета на общината Тодор Попов, да бъде отговорник за финансирането, организацията и управлението на спорта в Пазарджик.  Тя е член на Управителния съвет на футболния и волейболния клуб, отговаря и за масовия спорт и всички спортни мероприятия, които ще се организират..
Ренета Камберова сподели пред областния управител, че провежда  срещи с всички президенти на общо 25-те спортни клуба в общинския център. Проблемът на клубовете е недостигът на подходяща тренировъчна база. “Няма как да изискваме резултати, ако реално не предоставяме условия за ефективна дейност на спортните клубове“, каза Ренета Камберова по време на срещата и изрази увереност, че Министерството на младежта и спорта ще подкрепи община Пазарджик за разширяване на спортните бази в града и оптимизиране работата на спортните клубове.


031117_2.jpg