home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 Областният управител Стефан Мирев присъства на приема, даден от Генералния консул на Република Турция в Пловдив – Хюсейин Ергани

  30. 09. 2017 : 16:56:42

Генералният консул на Република Турция в Пловдив – Хюсейин Ергани, даде прием в чест на турската делегация, участваща на 73-я Международен панаир. Събитието  се проведе в Резиденцията на Генералното консулство на ул. „Филип Македоски“.  Специално за събитието дойде Посланикът на Република Турция в София – Н.Пр. Сюлейман Гьокче. Сред официалните гости бяха областните управители на Пазарджик и Смолян – Стефан Мирев и Недялко Славов, зам. областният управител Евелина Апостолова,

300917pd1.jpg председателят на Общинския съвет Пловдив  Савина Петкова, Главният секретар на ОА-Пловдив Борислав Димов, директорът на Международен панаир-Пловдив – Иван Соколов, почетния консул на Република Германия г-жа Мариана Чолакова, председателят на Пловдивската търговско- промишлена камара г-жа Добрина Проданова, представители на бизнеса от големите турски градове, както и на турски фирми, които развиват бизнеса си в България.
Посланик Гьокче поздрави присъстващите и използва повода  да благодари на представителите на местната и държавна власт за 4-години, които е бил посланик на Република Турция в България. „За тези 4 години, много пъти съм имал възможността да посетя Пловдив. Това е прощално за мен посещение, тъй като след един месец изтича мандатът ми. Благодаря за приятелството и подкрепата, която ми беше оказвана през този период и съм убеден, че ще се срещаме и в бъдеще“, каза в обръщението си посланикът.
Областният управител Стефан Мирев благодари за поканата и  увери посланик Гьокче, че доброто сътрудничество между областна администрация Пазарджик и Генералното консулство в Пловдив ще продължи и занапред. 

300917pd2.jpg