home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 Три годишнини отбеляза днес Жулевият дом в с. Лесичово

  01. 09. 2017 : 18:25:00

Заместник областният управител Петър Белчев присъства на празника на Жулевия дом в с. Лесичово, който беше отбелязан с редица прояви посветени на 10 години от създаването на Фондацията за социални услуги, 6 години от откриването на ЦНСТ за деца и 106 години от построяването на Жулевия дом.


Петър Белчев връчи поздравителен адрес от името на областния управител, поздрави присъстващите на празника и поднесе торта за децата и екипа на социалната услуга. Децата зарадваха своите гости и приятели с музикално артистична програма на сцената на местното читалище „Отец Паисий”. Гостите имаха възможност да разгледат и подкрепят специално подготвения за празника благотворителен базар.
Фондацията за социални услуги „Жулевият дом” е учредена през 2007г. като неправителствена организация с общественополезна дейност. В момента Жулевият дом е Център за социални услуги за деца и възрастни, в който се предоставят социални услуги и подкрепа за деца лишени от родителска грижа и услуги за възрастни,болни и самотни хора. Към центъра работи и ателие за трудотерапия, арттерапия и социална рехабилитация. Изработват се традиционни за региона предмети и сувенири.