home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 В присъствието на областния управител и ректора на Академията на МВР стажанти положиха клетва в ЦСПП Пазарджик

  10. 03. 2017 : 17:34:24

На тържествена церемония в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР, 49 стажанти положиха клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на служителите в МВР.

100317_1.jpgНа събитието присъстваха ректорът на Академията старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев, областният управител на Пазарджик Златко Митрев, заместник-кметът на Община Пазарджик Петър Петров, директорът на полицейския център в Пазарджик комисар Стоян Зайков, много стажанти, преподаватели гости и родители.
Областният управител Златко Митрев пожела на полицаите здраве и успехи във високоотговорната им работа в системата на МВР и благодари на ръководството на Академията и на Центъра в Пазарджик за успешното теоретично и практическо обучение на стажантите. С полагане на тържествената клетва по Етичния кодекс стажантите от „Национална полиция” слагат край на първоначалното си професионално обучение в пазарджишката полицейска школа. В рамките на шест месеца те са преминали през тактическа, физическа, стрелкова, правна и психологическа подготовка. От тук нататък  са вече пълноправни полицаи и ще могат да прилагат наученото в ежедневната си практика, в звената на областните дирекции, където са назначени. Завършилите курса бяха поздравени и от Ректора на АМВР, който им пожела да бъдат успешни и наистина добри полицаи. Със заповед на Директора на ЦСПП бяха наградени стажантите постигналите отлични  резултати в учебната дейност.

100317_2.jpg






















100317_3.jpg