home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 Първа копка на водопровод направиха днес в Ракитово. Зам. областният управител Георги Милчев присъства на старта на проекта

  09. 03. 2017 : 17:08:16

Кметът на община Ракитово  Костадин Холянов направи първа копка на водопровод на ул.“Тодор Тупаров“ в общинския  център. Реконструкцията на съоръжението се реализира по проект и е на стойност 410 000 лв., отпуснати по ПМС № 280 /02.11.2016 г.
Зам. областният управител Георги Милчев беше гост на официалната церемония и поздрави ракитовци

rakitovo_milchev2017_1.jpg от името на областния управител. Нека държавната и местната власт продължат да вървят“ръка за ръка“, за да подобряваме заедно живота на хората, каза в приветствието си Милчев. Кметът Холянов благодари за усилията на всички, които в продължение на 6 месеца са работили този проект да стане факт и с реализацията на който се очаква авариите в града да бъдат преустановени.

Проектът, който ще се реализира, е „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната и канализационна мрежа,тротоари и асфалтиране на ул."Тодор Тупаров" в град Ракитово.” Дължината на водопроводната мрежа, която ще бъде подменена е 1654 м. След проведенатае обществена поръчка за  изпълнител на обекта е избрана  "Екодин" ЕООД с.Копривлен, общ.Хаджидимово.
rakitovo_kopka2017.jpg